^ "/images/16777662660.png"
^ "16777662660"
^ "/home/httpd/go-care/dev.go-care.se/public/images/resized/webp/16777662660webp"
^ true

Go Cares sommarjobbskampanj 2022 ”Ett annat typ av möte”

Go Cares sommarjobbskampanj 2022 ”Ett annat typ av möte”

Välkommen till Go Cares kampanj ”Ett annat typ av möte” som lanserades och drevs under våren 2022. Den skapades för att inspirera fler att sommarjobba i äldreomsorgen. Syftet var att väcka intresse och guida rätt profiler in i äldreomsorgen.


Forskning visar att vi mår bra när vi ses på riktigt. Ändå lägger vi i timmar på mobilen varje dag. I det digitala är olika generationer i helt olika rum. Äldreomsorgen erbjuder en unik mötesplats. Det analoga mötet mellan generationer! Med kampanjen "Ett annat typ av möte" ville vi visa att den som sommarjobbar i äldreomsorgen kommer få uppleva lyckan med att mötas!


Kampanjen innehöll

I början av juni sände vi ett nationellt event för att välkomna vikarier till sektorn. Det bjöds på ett exklusivt musikframträdande med artistlegendaren Siw Malmkvist, senast i Så Mycket Bättre TV4 och stjärnskottet Nova Luther som kom till semi-final i Idol 2020. Medverkade gjorde också proffs från branschen, årsrika personer som har stöd i sin vardag, socialministern, en av Sveriges främsta hjärnforskare och många fler. Här kan du se eventet.


Möt upp ni också

Varje år driver vi en kampanj i samverkan med arbetsgivare runt om i landet för att möta upp intresserade kandidater och tillsammans visa möjligheterna i äldreomsorgen. Vi blir hela tiden fler och fler. Vill ni också vara med? Hör gärna av er till Maria här nedan.